Bifrost.dk flytter

Her på bitfrost.dk har du kunne finde information om diverse spil/software til læring og undervisning fra Bitfrost Interactive. Den tid er imidlertid forbi og du vil fremover på denne URL finde info om programmet Popcorn Time.

Popcorn Time er et nyere program, der det seneste års tid har fået enormt meget opmærksomhed – og det med god grund. Popcorn Time er en genial “opfindelse”, der pakker downloading med torrent filer ind i en lækker brugerflade, som selv børn og din gamle mormor kan finde ud af at bruge. Med Popcorn Time er torrent-download dermed blevet noget, alle kan finde ud af og brugervenligheden kombineret med det kæmpe udvalg af film og TV-serier har følgeligt givet Popcorn Time en masse opmærksomhed.

Det siger sig selv at det ikke er lovligt at downloade film og serier uden copyrightejerens samtykke, hvilket man ikke har, når man downloader torrents. Derfor skal indholdet ikke opfattes som en opfordring til at begå kriminalitet, men alene tages som info om programmet for de nysgerrige. Vælger du alligevel at bruge Popcorn Time eller lignende programmer, der beskrives på siden, er det på eget ansvar.

Popcorn Time har pakket torrent downloads ind en en lækker brugerflade.
Popcorn Time har pakket torrent downloads ind en en lækker brugerflade.

Popcorn Time er et open source program, hvilket betyder, at kildekoden til programmet er offentligt tilgængelig. Det står derfor enhver (der da lige har den fornødne viden) at videreudvikle på den. Derfor findes der også efterhånden en del forskellige versioner eller “forks”, der dog bygger på samme skabelon. Af disse programmer kan bl.a. nævnes time4popcorn, popcorntime.io, MoviePanda, Flixtor, PopcornExpress, Show Box, Movie Box m.fl. Du kan læse nærmere om hvert enkelt program på ovenstående links.

Popcorn Time og dets kopier/kloner fås til de fleste slags enheder og kan f.eks. bruges på Windows, OSX (Mac), Linux, XBMC, Android, iOS (iPhone og iPad), Raspberry PI, Windows Phone mv.

Hvis du vil læse mere kan du altid klikke videre til popcorntime.dk.